De 10 regels van Reiki

In dit artikel zal ik dacht dat ik zou vastgelegd tien dingen die je kunt doen & ndash; tien principes om rekening te houden & ndash nemen; om uw praktijk van Reiki profiteren. Dit is niet iets dat is gekomen uit Japan, of van de vroege beoefenaars van Reiki: het is gewoon iets dat ik mezelf bij elkaar hebben gezet. Ik hoop dat dit artikel van belang zijn voor mensen op alle niveaus Reiki zal zijn.

---------------------------- ----------------------
(1) Reiki is alles over je
-------------- ------------------------------------

Hoewel Reiki wordt soms gepresenteerd in het Westen als een soort aanvullende therapie, een hands-on behandeling techniek, of een vorm van de Japanse geestelijke genezing, dat is niet wat Reiki is alles over. Als uw praktijk van Reiki bestaat voornamelijk uit de behandeling van andere mensen dan je mist het punt, omdat Reiki is alles over jou! Reiki is een persoonlijke praktijk voor uw self-healing en je spirituele en zelfontplooiing. U bent hier de prioriteit

In Usui & rsquo;. Is tijd voor de behandeling van anderen was niet gericht op of benadrukt, in feite behandelingen waren een beetje een afleiding van de hoofdlijnen van zijn leer, die Usui Sensei genoemd als & ldquo; systeem om persoonlijke perfectie & rdquo te bereiken ;. Vanaf het begin was het systeem over persoonlijke ontwikkeling, werkt niet op anderen.

Dus om de grootste voordelen voor jezelf door middel van Reiki te krijgen, moet je een behoorlijke routine van werken aan jezelf op welke manier vaststellen dat u werden onderwezen. Als je geleerd westerse stijl dan doe je hands-on self-behandeling regelmatig, als je weet over Japanse stijl reiki beoefenen dan is uw Hatsurei ho; als je weet over Usui Sensei & rsquo; s oorspronkelijke systeem voeg dan zijn zelf-behandeling meditatie om uw reguliere Hatsurei

​​Ik weet dat sommige mensen lijken op het standpunt dat het werken aan jezelf is op een bepaalde manier & lsquo hebben;. egoïstische & rsquo; , maar als je niet voor jezelf kunt kijken goed hoe kun je andere mensen helpen? Door te werken aan jezelf regelmatig je jezelf een betere kanaal en efficiënter in wat je doet op het gebied van behandelingen te maken, dus er zijn pluspunten allround voor degenen die zich hun Reiki prioriteit te maken.

----- ---------------------------------------------
(2 ) Baseer uw praktijk aan de voorschriften
---------------------------------------- ----------

Usui Sensei werd een eenvoudige spirituele systeem dat is geworteld in zijn geboden, zijn & lsquo; regels van & rsquo ;. leven In plaats van een interessante reeks instructies te lezen op een cursus en maken aan de ene kant, Usui & rsquo; s voorschriften zijn in het hart van zijn systeem, en er werd gezegd dat zo veel spirituele ontwikkeling door het volgen van de voorschriften als zou komen kon komen door een van de energie werk. Als we onszelf beschouwen als & lsquo; het beoefenen van Reiki & rsquo; dan zullen we de voorschriften volgen.

Dus we nodig hebben om diep na te denken over de voorschriften en hoe ze ons leven beïnvloeden. We moeten elk voorschrift beurt overwegen en nadenken over hoe dat gebod kunnen van invloed zijn op en begeleiden onze gedachten en gedrag en relaties en prioriteiten. En we moeten dit regelmatig te doen, met behulp van de voorschriften als een voortdurende bron van leiding, waarvan de gevolgen zal echt een verschil maken voor ons, en de mensen om ons heen, in de tijd.

De leefregels zijn iets dat U we sondevoeding in ons leven, iets dat we verwijzen regelmatig en nadenken over regelmatig, voor onze eigen voordeel en in het belang van de mensen met wie we in contact komen.

------ --------------------------------------------
(3) Oefen mindfulness
--------------------------------------------- -----

Hoewel niet aangeduid op de meeste Reiki cursussen, de beoefening van mindfulness was als belangrijk onderdeel van het Usui Sensei & rsquo; s-systeem als de voorschriften, en in feite mindfulness is verborgen in de voorschriften! Mindfulness is een vorm van meditatie die men kan uitvoeren op elk gewenst moment, bij het uitvoeren van gewone, alledaagse activiteiten zoals wandelen of ergens afwassen of nippen thee, en het gaat steeds bewust en volledig bewust van je gedachten en handelingen in het huidige moment, niet- judgmentally, bestaande in het moment

Als je leeft & lsquo;. in het moment & rsquo ;, volop bezig met wat je doet, zich volledig bewust van het huidige moment, dan bent u de bestaande in een toestand waarin er geen woede en er is geen zorgen te maken. Door niet stilstaan ​​bij het verleden of speculeren over de toekomst, door te kiezen voor volledig het huidige moment, je leeft de voorschriften, en mindfulness brengt nederigheid, eerlijkheid, mededogen en vergeving.

Dus mindfulness is een manier van ervaren Mikao Usui & rsquo; s spirituele principes

------------------------------------. --------------
(4) Werk aan jezelf dagelijks
----------------------- ---------------------------

Reiki isn & rsquo; t iets dat je ooit kunt ophalen in de zoveel tijd, spelen rond voor een beetje, en dan weer & hellip dalen; niet als je op zoek bent naar de vele voordelen die beschikbaar zijn uit het systeem te ontvangen, toch. Als u op zoek bent naar consistente voordelen dan een vaste praktijk nodig. De voorschriften zeggen & ldquo; alleen voor vandaag & rdquo ;, en dat is een goed uitgangspunt: gewoon iets met Reiki te doen vandaag. U kunt beheren dat. Het doesn & rsquo; t moet zijn uren en uren & rsquo; s de moeite waard. Net iets voor 10 minuten: je hebt tien minuten. Doe iets voor 20 minuten. En als je don & rsquo; t heeft tien minuten, opstaan ​​10 minuten eerder: probleem opgelost

Don & rsquo; t zorgen te maken over wat je morgen gaat doen.. Gewoon focussen op vandaag

Als morgen komt , hetzelfde doen. Gewoon iets met Reiki te doen, zelfs voor tien minuten. Don & rsquo; t zorgen te maken over de toekomst. Gewoon iets doen vandaag

-------------------------------- ------------------
(5) Commitment is de sleutel
------------------- -------------------------------

Er zijn spectaculaire voordelen om van te genieten door middel van het beoefenen van Reiki, en al u hoeft te doen is om te werken met de energie consequent, richten zich op de voorschriften en de praktijk mindfulness. De voordelen bouwen cumulatief, ziet u, en sporadische en occasionele praktijk isn & rsquo; t genoeg als je wilt het beste uit uw Reiki. Je krijgt uit het systeem wat je bereid in te zetten zijn, dus Reiki verdient een beetje van uw tijd elke dag. Je nodig hebt om weg te plug in een paar eenvoudige dingen, een paar eenvoudige oefeningen of routines, en maken ze een vast onderdeel van de dag, als regelmatige een deel van uw routine als je tanden poetsen of je haar.

And als je eenmaal een regelmatige gewoonte van het werken aan jezelf met Reiki hebben vastgesteld dan zul je merken dat het moeilijk is om te stoppen: je zult merken dat je echt mis je Hatsurei sessie of uw zelf-behandeling als je een dag te missen. Dat is het soort positie die u op zoek bent om jezelf in en door het plegen van jezelf aan het werken met Reiki elke dag, ook al is het een beetje lastig, zul je dat punt te bereiken.

------ --------------------------------------------
(6) Don & rsquo; t proberen te hard
----------------------------------------- ---------

Hoewel we nodig hebben om ons te verbinden en zorgen voor een fatsoenlijke routine van het werken aan onszelf om de vele voordelen die voor ons beschikbaar zijn door middel van Reiki te verkrijgen, moeten we bij de Tegelijkertijd ervoor te zorgen dat we niet proberen te hard, het werk te lang, of neem onze praktijk te serieus. Reiki is best genoten in een rustige, relaxte en luchtige manier in plaats van in een gebalde vuisten-, gefronste wenkbrauw, gespannen, & lsquo; klaar voor een veel hard werk & rsquo; soort manier. We niet dwingen Reiki en we hebben niet een felle praktijk dwingen onszelf.

Reiki is een beetje zoals een vloeiende stroom van water, en we zijn een ruwe rots zitten in die stroom. De rots zal glad, natuurlijk, maar dit zal voorzichtig worden bereikt door met de waterstroom consequent, en dit zal gebeuren in zijn eigen tijd.

We kunnen lezen over enkele van de ervaringen die andere Reiki mensen zou kunnen hebben bij het werken aan zichzelf, of ontvangen afstemmingen /empowerments, of het behandelen van anderen (het zien van kleuren, het gevoel bijzondere dingen) en we kunnen niet al deze dingen opmerken onszelf; kunnen we zien heel weinig. We kunnen dan denken dat als we maar geprobeerd een beetje moeilijker dan we zouden deze dingen opmerken en dan zouden we dan & lsquo; doet het goed & rsquo ;.

Maar probeer hard en proberen om dingen te dwingen is de beste manier om er is een hele grote blok op uw vooruitgang te zetten. U zult snelste vooruitgang als je opgeven proberen en gewoon zijn. Afzijdig (figuurlijk), de oefeningen, de behandeling van mensen, en don & rsquo; t denken of zorgen te maken over wat je wel of niet ervaren. Wees een omstander, neutraal en leeg, geen verwachtingen. Dat is de beste aanpak, de aanpak die zal leiden tot vooruitgang in de juiste snelheid voor je.

----------------------- ---------------------------
(7) U don & rsquo; t moet perfect zijn
------ --------------------------------------------

samen met de noodzaak om te ontspannen en relaxte en lichtvoetig over uw praktijk, moet je er ook voor zorgen dat je jezelf niet geslagen voor het niet perfect! Je hoeft niet perfect om de voordelen voor jezelf te verkrijgen door middel van Reiki, of om andere mensen te behandelen met succes te zijn. Niemand anders is perfect, zodat u don & rsquo; t moet ofwel

Dus misschien je gedachten afdwalen wanneer u een behandeling of werk zelf te doen.. Dus? Dit gebeurt aan iedereen. Don & rsquo; t zorgen over te maken (er is iets in de voorschriften over piekeren). Dat u een groot ding over en proberen door middel van & lsquo; wilskracht & rsquo; een lege geest, heb je alleen maar erger gemaakt: nu heb je twee partijen van gedachten & hellip; de eerste gedachten en vervolgens alle nieuwe gedachten over het wegwerken van de eerste partij van gedachten! Don & rsquo; t zorgen. Betaal de gedachten geen aandacht. Laat hen gaan. Breng je aandacht voorzichtig terug naar wat je aan het doen waren. Voel de energie die door je heen; stel je voor fusie met de persoon op de behandeltafel. Na verloop van tijd je geest zal regelen, en u & rsquo; ll meer van uw tijd doorbrengen in een mooie lege meditatieve staat, maar gedachten kunnen weer goed dringen, en enkele dagen zullen waarschijnlijk beter zijn dan anderen. Dat & rsquo; s ok. U & rsquo; re mens. Het zal zichzelf uitzoeken met de tijd.

------------------------------------ --------------
(8) Don & rsquo; t blijven proberen te puzzelen uit & lsquo; waarom & rsquo;
--------------- -----------------------------------

Om het beste uit uw Reiki krijg ik raden u don & rsquo; t besteden te veel tijd proberen te puzzelen waarom je bent - of niet & ndash; het ervaren van een bepaald ding. Don & rsquo; t blijven proberen uit te werken wat een bepaalde kleur die u of de ontvanger zag tijdens een behandeling middelen, of nadenken over de betekenis van een kleur die je zag toen zelf-behandeling. Don & rsquo; t houden me af wat een bepaald gevoel in je hand betekent of waarom je een hoop energie die in een bepaald gebied van iemand & rsquo vond; s lichaam, of waarom u didn & rsquo; t voelt geen energie stroomt in een bepaalde plaats. Het doesn & rsquo;. T kwestie

Je hoofd kan echt verknald je ervaring van Reiki als je blijft verwoed denken, analyseren en vragen dingen. Don & rsquo; t denkt! Wees gewoon. Leeg je geest, samen te voegen met de energie, als je behandelen iemand vervolgens fuseren met de ontvanger, en laat het gebeuren. Volg de stroom van energie wanneer u behandelen, ja, en laat je handen voor een langer verblijf in gebieden waar meer energie doorkomt, maar don & rsquo; t beginnen verwoed proberen te puzzelen wat er gaande is: Reiki werkt op veel niveaus en je won & rsquo; t weet wat & rsquo; s gebeurt, zodat je net zo goed opgeven over na te denken en te laten gaan: genieten van het proces, genieten van uw behandelingen en geven de mentale inspanning! Het maakt het zo veel makkelijker op die manier!

----------------------------------- ---------------
(9) Vertrouw op je intuïtie
----------------------- ---------------------------

Samen met niet alles wat je voelt of don & rsquo verhoor; t voelt, moet u ook niet blijven twijfelen aan de dingen die je voelt en merkt. Als je iets voelt, voel je het: je bent niet waardoor het op. Je kunt niet jezelf iets te voelen.

Dus als je merkt dat de energie stroomt in je sterker in een bepaald gebied wanneer u zelf behandelen, accepteren dat en gaan met het, zelf-behandeling langer er dan in andere posities. Hetzelfde geldt bij de behandeling van iemand anders: als je het gevoel dat er een & lsquo; hot spot & rsquo; of & lsquo; koolzuurhoudende gebied & rsquo; accepteer de sensaties en te behandelen want er langer. U bent niet waardoor het op.

Ook maakt u het op als je vreemd voelt aangetrokken tot een bepaald gebied van het lichaam. Je bent intuïtief en je kunt werken intuïtief meteen. Het enige wat u hoeft te doen is om te stoppen met de tweede gissen en twijfelen aan jezelf, wees stil, en gewoon accepteren wat komt naar je toe. Het doesn & rsquo; t behoefte om zin te maken. Don & rsquo; t proberen en puzzelen het uit:. Gewoon accepteren en te behandelen op de manier die passend voelt

----------------------- ---------------------------
(10) Negeer domme regels en beperkingen
--------- -----------------------------------------

Terwijl we zijn om ervoor te zorgen dat we niet verrommeling onze praktijk met eindeloze gedachten, vragen en twijfels, moeten we ook weggegooid als onnodig de verschillende regels, voorschriften en beperkingen die we kunnen zijn geleerd. Reiki hoeft niet te worden gecontroleerd, afgestompt en beperkt door kunstmatige regels geen basis. Reiki is veilig en Reiki is eenvoudig, en de eenvoudige benaderingen zijn meestal het meest effectief.

Dus we hoeven niet te slaafs volgen van een voorgeschreven set van de hand posities bij de behandeling van onszelf of andere mensen en we hoeven niet te zeggen een set vorm van woorden voor onze Reiki te werken. We hoeven niet te geritualiseerde sets van de hand en de bewegingen van het lichaam te volgen in een bepaalde volgorde in staat zijn om iemand te behandelen en we hoeven niet te onthouden van het behandelen van mensen met diverse medische aandoeningen. Reiki is veilig en Reiki is aanpasbaar. Er kunnen veel verschillende werkwijzen die alle geldige. Er is geen & lsquo; één & rsquo; manier die Reiki moet worden gebruikt, en we vermaningen dat we zouden & lsquo moeten negeren; altijd & rsquo ;, of & lsquo; nooit & rsquo ;, doen een bepaald ding

Dus, om het meeste uit uw Reiki, ik. raden u aan een afspraak met jezelf te maken om te werken aan jezelf elke dag als je de hoogste prioriteit, maar zelf niet geslagen als je af en toe een dag missen. Gebruik Hatsurei ho en zelf-traktatie, focus op de voorschriften en sondevoeding mindfulness in meer en meer van uw dagelijkse activiteiten. Don & rsquo; t proberen te hard hoewel: zijn luchtige en vergevingsgezind naar u omdat u don & rsquo; t moet perfect zijn. Probeer je geest niet te rommel met veel gedachten en twijfels en vragen: gewoon neutraal zijn, hebben geen verwachtingen, leeg en inhoud. En zorg ervoor dat je het simpel te houden
. & Nbsp.;

reiki

 1. Reiki en energie 
 2. Een dagelijkse Reiki praktijk 
 3. Reiki Healing met Music Sessions 
 4. A Love Affair met Reiki 
 5. De aard van Reiki 
 6. Reiki 1 cursus met Angela Gorman in Dublin, Ierland 
 7. Reiki energie healing behandelingen resoneren Paarden in een Big Way 
 8. Reiki Healing Energy 
 9. Reiki cursussen en Reiki behandelingen aan Verhoogt vertrouwen Levels 
 10. Vinden Holistische Relief voor migraine 
 11. Met behulp van Reiki voor Stress Management 
 12. Reiki And The Healing Sound 
 13. Een Reiki Life 
 14. Reiki en de economie 
 15. Leren van de grondbeginselen van de Reiki Drumming Technique 
 16. Reiki Training, Reiki cursussen en Reiki Onderwijs in Ierland 
 17. Word een Reiki Master 
 18. Reiki behandelingen en Reiki Therapie in Dublin, Ierland 
 19. Reiki 1 Cursussen en Reiki Training om stress te verminderen 
 20. Wat is Reiki