? Is dankbaar een manier om een ​​gezond hart essentieel voor het leven Training

De grote Bill Walsh zei eens ... & ldquo; Niets is zo effectief als een oprechte, accurate lof, en niets is lamer dan een cookie-cutter compliment . & rdquo; Als een middel om mentoring training voor de persoonlijke waarde en persoonlijk welzijn van een persoon, moet men investeren in het bouwen van vaardigheden door middel van begeleiding training & rdquo.;

En Albert Schweitzer, die, naar mijn bescheiden mening, waarschijnlijk nooit voetbal gespeeld, zei eens ... & ldquo; Op sommige momenten onze eigen licht gaat uit en wordt aangewakkerd door een vonk van een andere persoon. Ieder van ons heeft veroorzaakt te denken met diepe dankbaarheid van de mensen die in ons de vlam hebben aangestoken. & ldquo;

Voor de meesten van ons in deze generatie, de basisbesluiten van wederkerigheid en moraal van dankbaarheid en dankbaarheid zijn lang achterhaald. & ldquo; Ik krijg een baan! Je bent me ... je bent me is de nieuwe mentaliteit. Maar, ik & rsquo; graag weer op te rakelen als ik mag, de perceptie dat we inderdaad gezegend en we moeten dankbaar zijn. We moeten beseffen dat we voortdurend gezegend elke dag voor de mensen in ons leven.

Hier & rsquo; s een fragment vond ik op het internet op de dingen te overwegen:

Als je geld op de bank, in uw portemonnee, en kleingeld in een schotel ergens ... je bent tot de top 8% van 's werelds rijken.

Als je eten in de koelkast, kleren op je rug, een dak boven het hoofd en een plek om te slapen ... je bent rijker dan 75% van deze wereld.

Als u vanmorgen wakker met meer gezondheid dan ziekte ... je bent meer gezegend dan de miljoenen die deze week niet zal overleven.

Als u nog nooit het gevaar van de strijd hebben ervaren, de eenzaamheid van de gevangenisstraf, de lijdensweg van marteling of de pijn van de honger ... je vooruit van 500 miljoen mensen in de wereld.

Als u een kerk vergadering kunnen bijwonen zonder angst voor intimidatie, arrestatie, marteling , of de dood ... je bent meer gezegend dan drie miljard mensen in de wereld.

Als je ouders nog in leven zijn en nog steeds getrouwd u zijn zeer zeldzaam.

De volgende keer dat u het gevoel dat zeuren, bedenk dan dat je vuilophaal eet waarschijnlijk beter dan 30 procent van de mensen in de wereld.

ondankbare mensen zijn ondankbaren die meestal eindigen bitter en alleen. Meestal zijn ze cynisch pessimist borderline of laat staan ​​misanthropes die alleen de slechte dingen in het leven. Hun meelijwekkend, zure perspectief weerklinkt door hun hele wezen mentaal, emotioneel en fysiek. We moeten allemaal dankbaar dat we wakker worden elke dag met de vrije wil om te kiezen. Om dankbaar of ondankbaar voor de dingen in ons leven, de mensen die ons en alle zegeningen die God heeft geschonken ons houden. Een keuze die uiteindelijk bepaalt of wij zijn & ldquo; bitter & rdquo; of & rdquo; beter in dit magere bestaan ​​& rdquo!;

Lang geleden, was er een Britse familie die naar Schotland ging voor een zomervakantie. De vader en moeder zagen ernaar uit om te genieten van het prachtige Schotse platteland met hun jonge zoon. Een dag gingen voorbij en de zoon afgedwaald alle door hemzelf en in de problemen kwam. Terwijl hij waagde door het bos, kwam hij in een verlaten zwemmen gat, en zoals de meeste jongens van zijn leeftijd doen, nam hij zijn kleren uit en sprong in.

De jongen was totaal niet voorbereid op wat er daarna gebeurde. Voordat hij de tijd om te genieten van het zwembad van het water had, werd hij gegrepen door een verschrikkelijke aanval van kramp. Hij begon te roepen om hulp! Hij was vechten tegen de bierkaai met krampen om te blijven drijven.

Gelukkig, een boerenjongen werkte in een nabijgelegen veld. Toen hij hoorde de kreten om hulp, dook hij in en bracht het Engels jongen in veiligheid.

Natuurlijk, de vader, wiens zoon had gered, was zeer dankbaar. De volgende dag ging hij naar de jongeren die zijn zoon & rsquo gered had te voldoen; s het leven. Aangezien de twee spraken, vroeg de Engelsman de jongen wat hij van plan was te doen met zijn toekomstige

De jongen antwoordde: & ldquo;. Oh, ik denk dat ik & rsquo; ll een boer net als mijn vader & rdquo.;

& ldquo; Is er iets anders dat je & rsquo; D liever doen & rdquo?; vroeg hij

& ldquo;. Zeker & rdquo!; antwoordde de jongen. & ldquo; I & rsquo; ve altijd wilde dokter worden. Maar, we zijn arme mensen en we konden nooit veroorloven om te betalen voor mijn onderwijs & rdquo.;

& ldquo; Never mind dat, & rdquo; zei de Engelsman. & ldquo; Laat dat aan mij. U & rsquo; ll je hart & rsquo hebben; s verlangen en je zult medicijnen te studeren. U maakt uw plannen, en ik & rsquo; ll zorgen voor de kosten & rdquo.;

Dus, de jongen deed opgroeien en werd een arts. Maar wacht ... er is meer.

Jaren later, in december 1943, Winston Churchill werd erg ziek met longontsteking, terwijl in Noord-Afrika. Het woord werd verzonden naar Sir Alexander Fleming, die de nieuwe wondermiddel had ontdekt, penicilline, om onmiddellijk te komen. Vliegen in uit Engeland, Dr. Fleming toegediend zijn nieuwe drug om de noodlijdende premier. Daarmee redde hij Churchill & rsquo; s het leven voor de tweede keer. Want het was de jongen, Winston Churchill, die Alexander Fleming zo vele jaren duren voordat het zwembad gat had gered

Winston Churchill & rsquo;. Vader ... op vertoon van zijn dankbaarheid ... redde zijn zoon & rsquo; s het leven ... opnieuw!

In een Dennis the Menace cartoon, Dennis en Joey zijn op zoek naar een warenhuis venster dat is ingericht voor de kerst. Dennis zegt: "Vorige maand was onze dankzegging vakantie, een 'Christmas is Gods manier om te zeggen & ldquo; U bent van harte welkom & rdquo;.

Wat & rsquo; s mijn punt Als je inderdaad dankbaar als een geestelijk wezen? , zowel God en het leven zal reageren ... & ldquo; U & rsquo; re welkom & rdquo;!

Dankbaarheid is geen gevoel ... is het een houding Is het niet een & ldquo;? slap & rdquo; etherische soort dingen? Het is een keuze. Attitudes zijn een keuze. U kunt een geweten beslissing te nemen en kiezen dankbaar te zijn. Soms kan het een moeilijke keuze zijn. Het vereist het verkrijgen van de juiste perspectieven en het leven training om verlichting te bereiken.

It & rsquo; s nooit te laat om te zeggen & ldquo; Thank You & rdquo;. Als je kunt herinneren vandaag, iets dat iemand voor u heeft gedaan in het verleden ... of het was vorige week of vorig jaar, laat ze weten dat je gewaardeerd ! hen ervan Het kan een ouder of grootouder, een leraar, of een vriend die je haven & rsquo; t gezien in jaren te tonen van uw dankbaarheid won & rsquo;. t maken gewoon hun dag, het zal je dag te maken! Waardoor ze de tevredenheid van de versterking van wat er kan worden slepende in hun gedachten in termen van & ldquo; wat is mijn moeite waard om deze persoon & rdquo;
. & Nbsp;

dankbaarheid

 1. Boekrecensie: De Kracht van Waardering 
 2. Als cadeau inpakken Ideeën: oppervlakte Dat is niet oppervlakkig 
 3. Iets wat ik geleerd vorig jaar 
 4. Chaos, Angst en na uw Bliss - proces van transformatie artikel # 6 
 5. Season Of Fire 
 6. Eenvoudige stappen om Begrijpen Geven 
 7. Picking Up the Pieces 
 8. 46 Dankbaarheid Quotes dankbaar voor te zijn! 
 9. Boekrecensie: Thank God I ... 
 10. Zien leven door Dankbaarheid Bril 
 11. De How To's Van Een houding van dankbaarheid 
 12. Zes manieren om Dankbaarheid Praktijk voor Verhoogde Geluk 
 13. Dankbaarheid evenaart Miracle 
 14. Dankbaarheid Option 
 15. Wonen in Dankbaarheid 
 16. Do not Go Changin '
 17. Integriteit ... Take II 
 18. Whats The Point Of Gratitude? 
 19. Universele Energie 
 20. Hoe geven van Dank geeft je een Fuller Life