Waarom Hajj en Umrah worden beschouwd als belangrijke religieuze gebruiken in de islam

De islam is een religie in het licht van de waarden en principes die zijn gelegen op elke moslim in de wereld. In ieder geval, de waardering van een moslim de islam, en vervolgens een en alleen Allah, hebben een tekort zonder de reis naar de heilige stad Mekka. Deze reis van het maken van een reis naar Mekka is bekend als de Hajj reis of Umrah. Ondanks het feit dat zowel de vrome ritten betekenen betalen betrekking op individuele aan de Heilige Almachtige in de heilige stad, is er een onderscheid tussen de twee.

Hoewel Umrah kan worden uitgevoerd wanneer tijdens het jaar, Hadj moet ten minste eenmaal worden afgewerkt in ieder geval door een moslim (net als hij in de toestand om de kosten van het te dragen). Hadj is verplicht (fard) in het leven van een moslim en zowel de reizen zijn om gewoon worden uitgevoerd in de toestand van Ahram -. De voorwaarde van gekleed in slechts twee stoffen die niet aan elkaar worden genaaid

Umrah omvat het uitvoeren Tawaf van Kaabah en Saee - die tussen de hemelse heuveltjes die Safa en Marwa zijn. Tawaf plan om een ​​circuit te maken (7 circuits, besluitvaardig) en K'abah is een kubieke structuur die is ontwikkeld met stenen en mofar in de heilige stad Mekka. De Kaabah is beveiligd met een donkere stof en is verlevendigd met goud en heeft de verzen van de Heilige Koran op.

De Kaabah is een dwingende structuur van de liefde voor de moslims overal in de wereld als het wordt beschouwd als het Huis van Allah, ook wel bekend als Bait-ul-La of de Heilige Moskee, Al-Masjid al-Haram. Het is zo veel in het licht van het feit dat Kaabah wordt gezegd dat de eerste plek op aarde die werd gebouwd om hou gewoon van Allah vereerd. Terwijl het indienen van hun gebeden (de dag smeekbeden om de Allah), de moslims te confronteren richting Kaabah ongeacht waar op de planeet ze zijn gerangschikt.

Umrah is nog een kortere reis geen vervanging van de Hadj. Toch kan Umrah in Hajj worden opgenomen door het opnemen Umrah in Niyat (plan) van een ontdekkingsreiziger. Hadj is een Fard en is de vijfde pijler van de islam. Een moslim moet naar Mekka te bezoeken en bieden Talbiyyah - hardnekkige gedreun van het vers:

'Hier ben ik, O Allah, hier ben ik, hier ben ik, gij hebt geen partner, hier ben ik, Alle lof en overvloed zijn de Uwe, en Uw het Koninkrijk, Gij hebt geen partner "

Tawaaf moet worden uitgevoerd in Hajj vanaf de tiende dag van de twaalfde dag.; de tijden van de Hadj staan ​​bekend als Zulhajj. Een dier wordt geofferd op het tiende Zulhajj en is een gewoonte in Hajj.

Er zijn er zeker fix regels en regelgeving die verbonden is met de Hajj en Umrah. Op welk punt Hajj of Umrah moet worden uitgevoerd door een individu, de individuele moslim zou zijn en zou het geluid van psyche en welzijn te zijn. Hij of zij zou moeten vrij van verplichtingen te zijn en verplicht moet monetarily voldoende geluid om te gaan op de reis zonder dat zijn afdelingen bij monetaire gevaar te zijn. Een dame kan ervoor kiezen om te gaan op hadj, maar alleen met haar echtgenoot of mahram - familieleden die in de buurt zijn om de dame nog wie ze niet kan trouwen

De aangeboden (kind, broer of zus, en zo verder.) Hajj en Umrah pakketten 2015 het gemakkelijker maken voor de pelgrims gaan voor hun Hajj en Umrah verplichtingen. De pelgrim kan ook kiezen Umrah pakketten die past bij hun budget en hen in staat stellen om te voldoen aan hun religieuze verplichtingen
. & Nbsp.;

geloof

 1. Luisteren naar de Heilige Koran en de genezing van ziekten 
 2. Prophecy 2012: Amerika in de Vallei van Besluit 
 3. Actief geheugen 
 4. Vergeef Onze Vijanden 
 5. Pascha geheugen in Egypte 2005 
 6. Geloof in Engelen 
 7. DE TWEEDE HELFT VAN HET GELOOF REIS 
 8. What About Onvoorwaardelijke Liefde? Bestaat het? 
 9. Het vinden van de liefde 
 10. The Greatest kopje koffie Ever 
 11. Anatoly Kashpirovsky, Supernatural Healer of Spirituele Con? 
 12. Werken met de zeven aartsengelen 
 13. Indiening 
 14. De religie van de islam: een vergelijking van de islam en het christendom 
 15. U bent goddelijk 
 16. Heeft Vastu Purush wonen in uw huis? 
 17. Draaien Bumps Into Stepping Stones 
 18. Laat het universum niet dat het werk 
 19. Dingen in gedachten te houden Voordat u Umrah pakket 
 20. Vrouwen genezen Life Experiences