Hoe Spirituele Energie Wordt Fysieke- Het proces van Being Born

Ik bevallen van een baby meisje genaamd Azadeh Rose iets meer dan een week geleden. Natuurlijk, als je `ve al een tijdje het lezen van deze blog, besef je de baby is zeer reëel voor mij omdat we bedacht haar eigenlijk, ze is een wezen dat veel langer dan dat.

Zowel mijn man en ik hebben gesproken met haar vele jaren, zelfs voordat we elkaar ontmoetten. En aangezien we bedacht, dat we met haar gecommuniceerd in de baarmoeder net zoals we praten met iemand die we konden zien.

Soms Azadeh kwam bij ons als een geest gids, geven ons inzicht voor ons leven en zelfs voor klanten, vrienden en familie. Andere tijden, ze was heel erg een klein meisje, ons te vertellen dat ze wil een puppy hond en een schommel.

We hebben het vaak afgevraagd of het dezelfde she`d zodra ze naar buiten kwam. Tot nu toe, veel dingen zijn consistent & ndash; haar eetlust, de dingen die ze lacht, haar kracht en vurige natuur.

Wat is nu de meest fascinerende is kijken naar haar wennen aan dit nieuwe orgaan en ervaring in de wereld. Natuurlijk, ze & rsquo; s groeit al 9 maanden, en zelfs dat is geweldig. She`s gegaan van simpelweg een spirituele aanwezigheid plus een zaadcel en eicel tot een volledige 8 £ 10 oz lichaam en groeit nog steeds.

Ik herinner me een vroege ochtend toen we spraken met haar handen op mijn zeer ronde buik . Ze was ons te vertellen hoe opgewonden ze was te surfen en snowboarden gaan en yoga doen, en mijn man zei tegen haar, `s gonna take tijdje dit lichaam gaat, je weet te krijgen. Ik lachte, denkend aan haar popping en hoppen recht op een surfplank.

En nu kijken naar haar wennen aan haar lichaam, ik kan voelen wat een enorme overgang is voor haar & mdash; meer dan ze gerealiseerd. Zoals haar verjaardag naderde, uitgedrukt ze zo veel opwinding en bleef maar zeggen dat ik `m binnenkort, daarna in de laatste dagen, I`m komen nu!

Ik sprak met haar over de bevalling zelf en ze bleef maar zeggen, ik weet hoe dit te doen. `Ve gedaan dit eerder.

Ik denk dat zowel zij en ik, de geboorte was een grotere uitdaging dan we ons realiseerden. Alles verliep vlot en ik zal het verhaal voor een andere blog & hellip besparen; Voor nu, laten we & rsquo; s gewoon zeggen dat het langer en pijnlijker dan ik dacht was, maar zodra het voorbij was ik in gelukzaligheid. En voelde alles was veranderd.

Azadeh en ik heb het nemen van het langzaam sindsdien verblijft in en rusten. Ik begrijp nu waarom sommige baby & rsquo hebben genoemd; s eerste 3 maanden uit de baarmoeder van de 4e trimester

`sa goede zaak` s regent, want ze sluit haar ogen en zich afwendt van fel licht.. Ze rust met haar armen in de buurt, ellebogen gebogen en de handen van haar oren, in een positie die we denken dat ze nam in de baarmoeder. Ze wil alleen te worden gehouden, nooit neer te zetten, en ze wil om warm te blijven.

Ik kan haar frustratie voelen wanneer ze wil ergens bewegen en kan niet haar ledematen genoeg om het toch te doen controleren. Meestal, it `s allemaal om de melk op dit moment; `s haar favoriete bestemming.

Kijken naar haar, begrijp ik zelfs beter we volwassen, gezonde volwassenen kunnen gefrustreerd met ons lichaam. Als geestelijke we zijn oneindig, en het lichaam is inherent beperkt

De vreugde vind ik in het verenigen van de twee & mdash.; en zoals ik genieten van mijn daughter`s boterachtige-zachte huid, Ik waardeer de genoegens die we alleen maar op een lichaam-niveau. Geen wonder dat we houden van baby's zo
& nbsp!.;

geloof

 1. 5 manieren om Koppel van technologie om te groeien in het geloof 
 2. Chardham Yatra-de geheiligde bedevaart van de Hindoes 
 3. Koran is niet een verzinsel 
 4. The Greatest kopje koffie Ever 
 5. Pad van Toewijding 
 6. Diverse subsidies op basis van geloof 
 7. U bent goddelijk 
 8. Word de persoon die kan beweeg Bergen Deel 8 
 9. Onze Life Struggles 
 10. Volgende Rasulullah is een religieuze plicht voor alle 
 11. Wie of wat is echt GOD? 
 12. Geloof en Reden: Waarom heb je geloven wat je gelooft 
 13. Van Nacht tot Light 
 14. De Heilige Boeken 
 15. De mens is niet links ongedisciplineerd 
 16. Samhuiin: Invocation Of A Druid Ritual: Fire Festival 
 17. Krijgen gratie en krijgen een ander leven 
 18. Ja, u kunt Dankbaar en Gelukkig 
 19. Crystal Energy Start 
 20. Inleiding tot Healing Reiki