Reorganiseren Your Life

I don & rsquo; t denk dat er veel mensen vandaag de dag in leven wier leven zonder stress. In feite, velen van ons & ndash; waarschijnlijk de meesten van ons - ervaren meer stress dan ooit tevoren. Maar het & rsquo; s belangrijk om te beseffen dat, hoewel spanning zo slopend kan zijn, het heeft ook een diepgaande en positieve doel. Het kan een katalysator voor echte verandering.

Er & rsquo; sa beroemde zeggen dat je & rsquo; ve waarschijnlijk gehoord, dat zegt:. & ldquo; Het vuur dat de boter tempert de stalen & rdquo smelt; Of misschien heb je & rsquo; ve hoorde een andere versie: & ldquo; Wat doesn & rsquo; t doodt je je sterker & rdquo te maken;. Hoe dan ook, it & rsquo; s absoluut waar. Het werkt echt op die manier.

Elk organisme dat & rsquo; s benadrukt net een beetje kunnen meestal passen. Bijvoorbeeld, als je je enkel draai, kunt u stoppen met lopen en word een couch potato, of u kunt rond te krijgen door hinken, of je kunt gaan uit en koop een Aas bandage. Als je gespannen voelt, kunt u de rand opstijgen door het drinken van een biertje, of popping een pil of plukken op uw echtgenoot, of wat je meestal doen om stoom af te blazen. Als uw facturen zijn groter dan uw inkomen, kunt u aanpassen door dompelen in uw spaargeld, of het lenen van geld, of proberen om een ​​deal met de bank te maken.

We hebben allemaal aan te passen, en in vele opzichten. En of we & rsquo; re over een individu, een gezin, een gemeenschap, een natie of de wereld als geheel, de aanpassing proces werkt min of meer op dezelfde manier. Zoals het nemen van aspirine, het aanpassen van de controles van de symptomen als ze & rsquo; re niet te ernstig, maar het doesn & rsquo; t niets aan het onderliggende probleem op te lossen doen. Eigenlijk, bijna elke keer dat je iets aan te passen doen, je uiteindelijk het creëren van een andere onbalans ergens anders. Dus zelfs als de dingen beter te voelen voor een tijdje, onder de oppervlakte zij & rsquo; re eigenlijk erger.

Uiteindelijk, als het onderliggende probleem doesn & rsquo; t op te lossen, u & rsquo; ll een punt bereiken waar je kunt gewoon van & rsquo; t passen meer. U & rsquo; ve te ver uit balans verdwenen, en de verhouding tussen wat je moet aanpassen aan de capaciteit die je nog hebt voor de aanpassing niet meer werkt. Zodra u dat punt te bereiken, je & rsquo; re in groot gevaar van schade aan uw relaties of uw gezondheid, of zelfs meer. Maar je hebt ook een kans & ndash; om te beginnen om de situatie te zien voor wat het is en laat de adaptieve gedragingen die niet meer werken. U kunt een diepe en authentieke kijken, op dat moment, op de overtuigingen, verwachtingen, gedragingen en keuzes die je gebracht tot waar je nu bent, en als een van deze don & rsquo; t werk, kunt u ze te reorganiseren. En als je dat doet, zal je leven beginnen te genezen en te transformeren & ndash; en vaak in een werkelijk wonderbaarlijke wijze.

Dat zelfde kans voor de reorganisatie is verborgen in alle crises en uitdagingen waar we vandaag voor staan. Als individu of als naties, kunnen we blijven proberen aan te passen. We kunnen de dingen in de doofpot, kunnen wij riskante dingen om de status quo te behouden & ndash doen; of proberen. We kunnen meer drinken, eten meer, schreeuwen meer, slapen meer of internaliseren van de stress, de uitvoering ervan in ons lichaam om te voorkomen dat het onder ogen zien met ons verstand. Maar we kunnen alleen maar deze dingen te doen voor een tijd - tot de kosten te groot en we kunnen van & rsquo; t passen meer.

Dus hier & rsquo; s onze keuze: We kunnen wachten tot dat punt te komen. Of kunnen we de grote weg te nemen; dingen in onze eigen handen en beginnen om de stress en de uitdaging om te zetten in een katalysator voor echte verandering. We kunnen stoppen met proberen om dingen te dwingen om de manier waarop ze altijd gewerkt voor werken en zoeken naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe manieren van zijn. We kunnen beginnen met een authentieke verkenning van onszelf, ons leven, onze diepste waarden en onze ware verlangens, zodat we meer op elkaar afgestemd en zinvolle manieren kunt leven. We kunnen beginnen met die overtuigingen, illusies en gedragingen die ons gebracht waar we nu zijn te identificeren en te reorganiseren. En we kunnen het feit dat verandering onvermijdelijk & ndash te omarmen; maar de pijn is het niet. Als we ons openstellen voor hogere niveaus van spirituele kennis, Goddelijk bewustzijn; als we een sterker engagement om ons doel te leven, om gevoelige en vriendelijk voor mensen om ons heen, en te verdiepen en uit te breiden onze verbinding met en vertrouwen in God, zullen we beginnen om hele nieuwe niveaus van levendigheid, verwondering en vreugde ervaren.

Dus hier & rsquo; s een meditatie voor u:

Wat geloof je opknoping op die kunnen worden veroorzaakt u onnodige pijn? Diep graven, en proberen om die overtuigingen te vechten. Dan vraag jezelf af wat je echt nodig hebt om gelukkig te zijn; wat je echt nodig hebt om je leven ware betekenis en vreugde geven. En last but not least, welke keuzes je zou moeten maken om te ervaren of te bereiken die dingen, nu, vanaf vandaag?

(c) Shifra Hendrie, The Devine Puzzle
. & nbsp;

geestelijke groei

 1. Wonen in Joy 
 2. Wat is het belang van engelen in ons leven vandaag? 
 3. De 7e Avatar - Boek 2 - "De Avatar en de Apprentice" - Hoofdstuk 28 
 4. Ben je Onbewust jezelf saboteren 
 5. Storingen kunnen doorbraken creëren 
 6. Dagelijks Positieve Gebed - de weg van God 
 7. De kattenbakvulling People 
 8. Een plaats van Inspiratie 
 9. Ligt het aan mij ...? (Nee, het is The Heart) 
 10. "Een brief van de hersenen naar het hart" 
 11. Never Alone 
 12. Wat is er nodig om een ​​Grown Up? 
 13. UK Mediums 
 14. Ter ere van de Journey 
 15. Branden, en rellen, en Plundering - Oh My! 
 16. Alles verloren, vond de zegeningen 
 17. Hallel Rosj Chodesj Tevet derde deel 
 18. Weinig Rood Schoolgebouw 
 19. Energy Healing Voor Overall Wellness 
 20. Spirit Worlds Deel II