8 redenen Workshops zijn beter voor je dan de 1-op-1

Veel vrouwen werken liever met coaches particulier, in tegenstelling tot de groep instellingen. Er zijn twee belangrijke redenen:

1. Ze voelen dat ze zouden meer aandacht krijgen Pagina 2. Ze willen over hun probleem te praten particulier

Beide natuurlijk zinvol

Maar binnen deze logica is er ook fout & hellip.; 8 gebreken om precies te zijn

8 redenen workshop zijn beter voor je dan 1 op 1:.

8. Groep leren /delen:
groep werk kunt u leren van andere vrouwen die gaan door het zelfde ding. Dit is beter dan alles wat een coach kan u vertellen, want het geeft je een gevoel van & lsquo geven; normaliteit & rsquo.; Het idee is dat problemen zoals schaamte, falen, hartzeer zijn allemaal ervaren door andere mensen en zijn zelfs overleefd door mensen van generaties verleden. Het is krachtig om te leren van vrouwen die door het zelfde ding.

7. Geen isolatie:
Vrouwen die ontevreden zijn in een gebied van hun leven normaal verbergen van anderen, zodat ze don & rsquo; t moet schamen over hun situatie voelen (en wat ze delen met de wereld is meestal oppervlakte-niveau). Maar anderen ontmoeten en te luisteren naar hun verhalen voelt u zich minder geïsoleerd en meer verbonden met een gemeenschap & ndash; Dit is een belangrijke pijler van genezing. Geen bedrag van privé-aandacht kan u deze waardevolle les.

6. Veilige omgeving:
Wanneer de groep recht wordt ingesteld, workshops zorgen voor net zo veel privacy, mededogen en vertrouwelijkheid 1-op-1 coaching sessies. Vrouwen die persoonlijke informatie over zichzelf te delen begrijpen het belang van vertrouwelijkheid, respect en vertrouwen. En het delen van verhalen van elke vrouw natuurlijk maakt het milieu veilig voelen.

5. Het verliezen van de schaamte:
Veel vrouwen schamen zich voor de uitdagingen die zij en rsquo; re geconfronteerd (bijvoorbeeld niet in staat om een ​​gelukkig huwelijk, moeilijke tijd in houden van een baan, het gevoel als een slechte moeder, beschaamd over haar lage waarde te behouden). De enige manier om te werken via de schande volledig is door te spreken over het hardop (en niet alleen maar om een ​​coach & hellip; maar met een groep).

4. Goede support systeem:
Gezond en goede sociale steun systeem is één ding dat ik altijd mijn klanten aan te moedigen om te vinden. It & rsquo; s belangrijk voor hun emotionele welzijn. En het is belangrijk om de jouwe. In groep instellingen, wordt dit maatschappelijk steunsysteem GEBRACHT AAN JOU. Vergeet niet, iedereen bij de workshop is er voor dezelfde reden. Misschien zijn ze geconfronteerd met verschillende uitdagingen van het leven, maar de groep heeft een gemeenschappelijk doel; om hun geluk en het niveau van uitvoering te verbeteren.

3. Empowerment:
delen van uw verhaal en het vinden van uw stem tijdens een workshop is de eerste stap naar empowerment voltooien. Voor vrouwen die een bijzonder moeilijk spreken up, de enige manier om dit te overwinnen is door als het vinden van een veilige omgeving om te overwinnen wat je vrezen. Spreken up is niet iets wat je leert door te luisteren naar je coach je vertellen hoe belangrijk het is.

2. Acceptatie en toebehoren:
We denken vaak dat we zouden worden bekritiseerd en verworpen als de mensen wisten dat onze persoonlijke spullen. Dit isn gewoon & rsquo; t waar. Mensen zijn in staat van het tonen van medeleven, begrip en liefde voor anderen. Wordt door een groep geaccepteerd wanneer u op uw meest kwetsbaren heeft emotionele helende kracht. En 1-op-1 coaching kan van & rsquo; t dit ooit te verstrekken aan elke klant

1.. Validatie, erkenning en herkenning:
slot, validatie en erkenning betekent dat een groep te luisteren naar wat je te zeggen hebt en erkennen dat & ldquo; wat je doet en wat je zegt aangelegenheden. De inspanning die je in is belangrijk. Je prestaties zijn indrukwekkend. U wordt gewaardeerd & rdquo.; Deze erkenning voelt geweldig en leert je hoe je jezelf hetzelfde type validatie.

Lezen over deze voordelen en begrijpen ze conceptueel is niet hetzelfde als ze ervaren. Workshops zijn een must voor alle vrouwen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en ontwikkeling. Je bent het aan jezelf om te worden gemachtigd
. & Nbsp.;

empowerment van vrouwen

 1. Top 8 opties voor Back-up zorg Wanneer uw kind is ziek 
 2. Super Woman is een Juggler Wonen in Suburbia 
 3. Verwachtingen: Doe Onze verwachtingen creëren Onze Ervaringen 
 4. Het ontwikkelen van de Succes Mindset en duwen door Self-beperkende overtuigingen 
 5. Help je moeder gaan van geblokkeerde briljante 
 6. Valentijnsdag Around the World - Een Dag van de Liefde en Gift Giving 
 7. Vrouwen en de kunst van Play 
 8. Van Transpiratie naar Inspiration 
 9. Een schokkende nieuwe openbaring over Uw Genen 
 10. Whatever Happened To Sisterhood? 
 11. Woorden om u te inspireren 
 12. 3 manieren om gelukkig in je relaties 
 13. Empowering Women's Health 
 14. Schoonheid is U-Love the Skin Je bent in 
 15. HET IS DEFINITIEF DAT 'VROUWEN EEUW' zal manifesteren in de 21e eeuw 
 16. Time Management - De 4 Rules of Monkey Beheer 
 17. *** Follow Your Dreams naar nieuwe hoogten! 
 18. Single Moms Ontdek een nieuwe vriend 
 19. Stappen naar succes 
 20. Dankbaarheid: Just Being Thankful