Het verhogen van je vibratie: waarom het belangrijk is en tips voor de verwezenlijking daarvan

Het verhogen van je vibratie is uiterst belangrijk als je serieus over het maken van blijvende veranderingen in je leven voor de betere bent. Het is een van de belangrijkste uitgangspunten bij de toepassing van de wet van de aantrekkingskracht en het manifesteren van je dromen. Zodra je je vibratie te verhogen tot een hogere frequentie, zul je gezonder, gelukkiger en meer voldaan gevoel, en je vermogen om te manifesteren wordt aangezwengeld een inkeping.

Waarom verhogen van je vibratie is belangrijk

De wet van de aantrekkingskracht stelt dat "als energie trekt, zoals energie".

Maar wat betekent dit?

In principe energetische vibraties trekken trillingen van eenzelfde energie. Alles om ons heen is opgebouwd uit elektromagnetische energie die resoneert op eigen trillingsfrequentie, met inbegrip van u en mij! Het is eenvoudig fysica en de stichting waarvoor de Wet van Aantrekkingskracht is gebouwd op.

Denk aan het als dit, je bent als een gigantische magneet die uitstraalt verschillende trillingsfrequenties van de energie en het aantrekken van soortgelijke trillingsfrequenties van energie terug naar jou. Deze trillingsfrequenties energie worden gewoonlijk aangeduid als 'vibes'. Denk aan de oude analogie goede vibes of slecht vibes.

Dus elke seconde van het dagelijks u straalt deze vibes, zelfs als je niet bewust van. Wanneer u uw trillingsfrequentie te verhogen, de schaal van het menselijk bewustzijn te klimmen en te versnellen uw vermogen om magnetisch trekken overvloed. Met dit in het achterhoofd, is het duidelijk te zien dat het verhogen van je vibratie naar een hogere frequentie is belangrijk.

Tips voor het verhogen van je vibratie naar een hogere frequentie

# 1 Toon waardering en dankbaarheid

We krijgen vaak zo verstrikt in de dagelijkse sleur van het leven dat we bij geconsumeerd door onze eigen behoeften en vergeet de kleine dingen in het leven die belangrijk zijn. Er is geen betere manier om je vibratie te verhogen en zorgen voor het gevoel factor dan door te helpen iemand die minder fortuinlijk zijn dan jezelf. Sparen een dakloze wat kleingeld of sparen uw stoel voor een gepensioneerde op een volle trein zijn slechts twee voorbeelden van het tonen van compassie en dankbaarheid.

# 2 Commit wat tijd om U!

Het is zo makkelijk voor ons om verstrikt raken in de dagelijkse sleur en de stress van het moderne leven dat we kunnen vergeten om ruimte te maken voor de dingen die we genieten. Maar als je geniet van iets dat geeft een goed gevoel te doen, dan is het zinvol om te blijven doen, toch? Begin nu door jezelf - ' Wat maakt me een goed gevoel? wat moet ik geniet

# 3 Drink veel water doen?
'Maak een lijst van de dingen, en beloof jezelf dat je hen zal passen in uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse planner.

Als we willen goed gevoel over onszelf dan is het belangrijk dat we kijken na ons lichaam en onze algemene welzijn. Het drinken van veel water op een dagelijkse basis is een geweldige manier om te ontgiften en reinigen van het menselijk lichaam en helpen je je goed voelt. Probeer het vervangen van suikerhoudende dranken met water, zelfs als je wat op smaak sap met lage niveaus en additieven suiker te mengen met het water te halen.

# 4 Get Physical Everyday

Set vernietiging van een paar minuten per dag te krijgen fysiek. Lichamelijke activiteit alleen is een geweldige manier om je vibratie te verhogen als het cultiveert mindfulness, en brengt het lichaam van de feel good neurotransmitters. U hoeft niet naar een sportschool te sluiten of uitvoeren van een marathon, maar een paar minuten van matige lichaamsbeweging kan echt leiden tot de 'feel good', vooral als je het een consistente dagelijkse gewoonte te maken.

# 5 Wees trots op je uiterlijk

Neem de tijd om een ​​beetje extra tijd te besteden aan je uiterlijk. Of het nu gaat plegen om het kopen van nieuwe kleren of misschien gewoon het nemen van een extra kwartier klaar elke dag om ervoor te zorgen dat u scherp op zoek. Ziet er goed uit verhoogt het vertrouwen en natuurlijk straalt meer positieve energie. Wie weet, kan je zelfs een paar complimenten.

The Bottom Line

Daar heb je het, vijf praktische tips voor het verhogen van je vibratie te houden of hoger. Aan het eind van de dag, als je je goed voelt, dan straal je op een hogere frequentie, dus kijk na uw lichaam en beginnen met het maken tijd voor de activiteiten die u genieten van dat je gelukkig maken
. & Nbsp.;

wet van aantrekkingskracht

 1. De drie sterke punten die nodig zijn door de Wet van Aantrekkingskracht 
 2. 12 Principes voor het gebruik van de Wet van attractie: Deel 2 
 3. Motiveer jezelf 
 4. Met behulp van RF-To Turn A Friend To Be Your Lover 
 5. Law of Attraction, ja - maar bent u slechts Daydreaming 
 6. Waarom zou je een DWI advocaat in te huren? 
 7. Uw gezondheid, uw verhaal 
 8. Hoe je het beste fraude advocaat vinden 
 9. Lot en Roem: Mega Stars en Het vooraf 
 10. Attraction Marketing Formula - Uw 5 stappen naar rijkdom 
 11. Het geheim: Is In 
 12. De Law of Attraction - waarom het niet werkt voor u 
 13. De wet van de aantrekkingskracht en Just gaan door de bewegingen van je leven 
 14. Heeft u Wealth? 
 15. Hypnose en de Wet van attractie 
 16. Positief door de wereld Voorwaarden 
 17. WAT ALS U kon 
 18. De Wet van Niet-Resistance 
 19. Definitie - Law of Attraction 
 20. Je ware Doel